ALLMÄN

Du bör vara minst 18 år för att beställa från Beautylicious.se. Vid registreringen godkänner du att vi använder ditt personnummer för att kontrollera din kredit, adress och status när du väljer att betala med faktura. Kredit information vi gör registreras inte i offentliga register och är inte synlig för andra företag eller privatpersoner. Notera att fakturabetalning gäller endast i Sverige övriga länder betalar via PayPal och är inte föremål för kreditkontroll.

PERSONUPPGIFTER

AAJR EF ansvarar för behandlingen av personuppgifter som du lämnade vid registreringen och din information kommer att användas för att administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte.

Skulle du inte vilja godkänna Köpvillkoren och/eller läsa Integritetspolicyn har du möjligheten att antingen logga ut från Beautylicious.se och bestämma dig vid ett senare tillfälle eller att radera ditt konto.

Raderar du ditt konto kommer alla dina sparade information när du registrerad, sökningar och övrig data du genererat att försvinna och vi har inga möjligheter att återställa kontot om du skulle ångra dig. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@beautylicious.se.

Vilka rättigheter du har över din data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en kopia med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart skickar vi dina uppgifter

Kommentarer kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vi tar emot betalningar genom PayPal. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till PayPal, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation.

Vänligen se Sekretesspolicyn för PayPal-tjänster för mer information.

PRISER

Bolaget förbehåller sig rätten att ändra priserna under olika omständigheter som förändringar i råvarupriser, valutafluktuationer eller reviderad moms. Alla priser som anges på www.beautylicious.se inkluderar 25% moms. Vi reserverar rättigheterna för eventuella  typografiskt fel och bilder ska ses som produktillustration och vi garanterar inte produktens faktiska utseende. Frakt inom Sverige kostar 63 kronor och det minsta ordervärdet är 149 kr. Faktura betalning kommer att debiteras med ytterligare 25 kr för administrativ avgift.

BETALNING

Betalningsalternativ:

 * Förskottsbetalning   ( Gäller endast i Sverige )

– 63 SEK fraktavgift
– Vi skickar dig paketet så snart vi fått din betalning på vår Bankgiro konto 000-0000 eller Swish konto 000 000 0000

 * Postförskottsbetalning ( Gäller endast i Sverige )

– 63 SEK fraktavgift

– Betala när du hämta ditt paket till den närmaste utlämningsställe.

– Ej uthämtad postförskottspaket debiteras med 200 kronor.

 * Fakturabetalning ( Gäller endast i Sverige )

– 63 SEK fraktavgift

– Vi lägger till 25 SEK för administration

– Fakturan ska betalas inom 10 dagar från faktura datum. Väljer du faktura betalning godkänner du att vi tar kreditupplysning på dig. Vi skickar en påminnelse, vid utebliven betalning skickar vi ärendet till Kronofogden.

– Sena betalningar tillkommer 60 kr påminnelseavgift.

– Vi kan häva köpet under omständigheter att det kräver uppoffringar som inte är rimliga till vår del.

 * PayPalbetalning

– Gör betalning via PayPal; Du kan betala med ditt kreditkort om du inte har ett PayPal-konto.

– När den inkommande betalningen har bokförts från PayPal skickar vi omedelbart paketet enligt leveransschema.

LEVERANS

– Normalt har du din beställning inom en vecka från beställningsdatum. Du kan välja mellan varubrev leverans där antingen paketet levereras direkt till din postlåda eller är försändelsen för stor för att rymmas i postlådan hämtas du ut paketet vid närmaste utlämningsställe. Du får ett aviseringsmeddelande. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 63 SEK för denna service.

– Endast 95 kr avgift för Hemleverans. Du aviseras via sms om du väljer att ange din mobil när du beställer.

– Ring eller skicka ett sms till 073- 500 32 73 och beställ en tid innan du hämta din order i butiken.

ÅNGERRÄTT

– Du har fullt ångerrätt på beställda varan/varor inom 14 dagar från det att du mottog beställningen.  Ångerrätten gäller förutsätt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga att varan är oanvänd och oskadad i obruten förpackning.

– Kontakta oss omedelbart och glöm inte ange fakturanummer eller ordernummer.

– Du som kund betalar alltid returfrakten.

– Du som kund häver köpet kommer att få tillbaka Era pengar inom 30 dagar.

– Alla beställningar går direkt till förpackning för snabbast möjliga leverans, men om du kontakta oss på telefon eller skicka ett mail på info@beautylicious.se så fort du ångra dig och har lite tur hinner vi ibland stoppa beställningar.

REKLAMATION

– Kontakta oss omedelbart på telefon eller skicka ett mail på info@beautylicious.se

– Är paketet skadat, anmäls direkt på platsen.

– Alla varor är kontrollerad innan vi skickas dem.

FELLEVERANS

– Kontakta oss omedelbart på telefon 0046 (0) 73 500 32 73 så kan vi hjälpa till med retur av varan.

SÄKERHET OCH SEKRETESS

– När du handlar hos oss, garanterar vi att inte lämna ut dina uppgifter eller e-postadress till någon.

TVISTER

-Vid eventuell tvist rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer. Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se

Beställningar & betalningar från ett annat land:

 * PayPalbetalning

– Betala via PayPal; Du kan betala med ditt kreditkort om du inte har ett PayPal-konto.

 * Banköverföring

– Du kan göra en överföring till vårt företag konto. – Vi kommer att skicka till din e-post vårt kontouppgifter så snart vi få din orderbekräftelse.

– Du kan också kontakta oss på telefon 0046 (0) 73 500 32 73

– Frakt / Transport / Försäkring tillkommer för de beställningar utanför Sverige eller andra länder